29 marzo 2014

Inspiración para realizar vuestro cojín perfecto // Inspiració per realitzar el vostre coixí perfecte

Hola majos!

¿Os habéis preguntado qué sería de vuestras vidas sin los cojines?  
Con lo cómodo que es un cojín para tumbarte al sofá, para abrázalo cuando ves pelis de miedo, para empezar una guerra con quien no te deja el mando de la TV, para la espalda cuando te sientas en un sillón o para que sea más confortable una silla de madera. Sin olvidar para dormir toda la noche fantásticamente o solamente para decorar la cama.

Es un simple objeto que encontraréis en las tiendas de mil formas, colores y tejidos. Y es tan sencillo que lo podéis realizar vosotros mismo, sólo necesitáis una funda de tela y relleno. 
La funda es mejor hacerla con una cremallera o botones para que podáis sacar el relleno y poder lavarla fácilmente. 
El relleno podéis encontrarlo en tiendas especializadas o incluso podéis cogerlo de un cojín viejo que tengáis. Normalmente son de trozos de espuma, fibras sintéticas o de plumas.

Mirad cuantas ideas de cojines he recopilado. Espero que os sirva de fuente de inspiración para crear vuestro cojín perfecto.


Cojines de diferentes telasCojines de diferentes formas
Cojines de diferentes adornosY si no sabes como hacerlo ven a una de las tiendas de la yaya costurera, crearemos tus cojines a media.

¡Buen fin de semana majos!

La Yaya

----------------------------

Hola reis!

Us heu preguntat què seria de les vostres vides sense els coixins?
La comoditat que és un coixí per tombar-te al sofà, per abraçar-lo quan veus pel·lícules de por, per començar una guerra amb qui no et deixa el comandament del TV, per l'esquena quan t’asseus en una butaca o perquè sigui més confortable una cadira de fusta. Sense oblidar per dormir tota la nit fantàsticament o només per decorar el llit.

És un simple objecte que trobareu a les botigues de mil formes, colors i teixits. I és tan senzill que ho podeu fer vosaltres mateixos, només et cal una funda de tela i farciment. 
La funda és millor fer-la amb una cremallera o botons perquè pugueu treure el farciment i poder rentar-la fàcilment.
El farciment podeu trobar-lo en botigues especialitzades o fins i tot podeu agafar-lo d'un coixí vell que tingueu. Normalment són de trossos d'escuma, fibres sintètiques o de plomes.

Mireu quantes idees de coixins he recopilat. Espero que us serveixi de font d'inspiració per crear el vostre coixí perfecte.

Diferents teles
Diferents formes
Diferents guarniments

[vegeu imatges]

I si no saps com fer-ho vina a una de les botigues de La yaya costurera, crearem els teus coixins a mida.

Bon cap de setmana reis!

La Yaya

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips