10 julio 2015

Ideas para hacer posavasos // Idees per fer sotagots

Hola majos,

Si sois unos maníacos/as que no soportáis las marcas que dejan  los vasos en las mesas, esta entrada es para vosotros. 

Es molesto manchar la mesa pero también lo es cuando resbala una gota de la copa y os mancha la ropa.  Suerte que para estas pequeños desafíos cuotidianos hay soluciones, en este caso con un sencillo posavasos tenéis el problema resuelto.

Podéis encontrar de mil tipos en muchas tiendas. Pero también podéis diseñar vuestros posavasos personalizados. Os doy unas cuantas ideas realizados con diferentes materiales: ropa, fieltro, cuerda, lana e incluso con botones.


¡Bonitos, eh!  Pues ahora os toca a vosotros. Empezad escogiendo el material y a ¡Crear!

¡Buen fin de semana caloroso!

La Yaya

--------------

Hola reis,

Si sou uns maníacs/ques que no suporteu les marques que deixen els gots a les taules, aquesta entrada és per a vosaltres.

És molest tacar la taula però també ho és quan rellisca una gota de la copa i us taca la roba. Sort que per a aquests petits reptes quotidians hi ha solucions, en aquest cas amb un senzill sotagots teniu el problema resolt.

Podeu trobar de mil tipus en moltes botigues. Però també podeu dissenyar els vostres sotagots personalitzats. Us dono unes quantes idees realitzades amb diferents materials: roba, feltre, corda, llana i fins i tot amb botons.

[vegeu imatge]

Bonics, eh! Doncs ara us toca a vosaltres. Comenceu triant el material i a crear!

Bon cap de setmana calorós!

La Yaya

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips